Värktabletter
 
Vi har ett stort sortiment av värktabletter hos oss på Apotek Dammfri i Malmö.
Apotek Dammfri har ett stort sortiment av värktabletter på Köpenhamnsvägen 5 i Malmö. Besök oss och få råd av vår kunniga personal om vilken som tar bort din värk på bästa sätt.
 
Receptfria värktabletter
Receptfria värktabletter ska alltid användas under en begränsad period mot tillfällig värk. Idag finns det ett 40-tal läkemedel i denna kategori i Sverige. Det finns 9 olika verkande ämnen som de distribuerar i din kropp (ett ämne per värktablettstyp). Vi kan vilka som går att kombinera och vilka som inte ska kombineras. Du får alltid ett svar som är uppbyggt på vår långa erfarenhet och utbildning när du besöker oss. Olika verkande ämnen säljs under olika namn så det är bra att få råd av någon som vet vad varje tablett innehåller.
 
Besök oss för mer information
Besök oss innan eller efter jobbet. Det är möjligt då vi har generösa öppettider som gör det möjligt. Vi vill att du ska kunna köpa din receptfria medicin eller hämta ut ditt recept när det passar dig. Klicka på fliken ”Kontakta oss” så ser du exakt när vi har öppet respektive stängt. Välkommen till ett apotek där du får tag på det du behöver för att lindra din värk!

 

Apotek Dammfri 2018 | Köpenhamnsvägen 5, 217 43 Malmö| Tel: 040 44 66 80| Fax: 040-44 68 80| Epost: info@apotekdammfri.se